PAKETDOM

Dom je veliko več kot le lepo stanovanje ali velika hiša. Dom je varno zavetje za vas in vaše najbližje. Poskrbite za svojo največjo dragocenost in ga ustrezno zavarujte.

Brezskrbni v svojem domu

  • Zavarovanje je namenjeno lastnikom in najemnikom stanovanjskih nepremičnin (stanovanje, hiša, vikend ...) kot tudi tistim, ki svoje stanovanjske nepremičnine oddajate v kratkoročni ali dolgoročni najem.
  • Domsko zavarovanje PaketDom vam zagotavlja, da v celoti zavarujete svoj dom in premičnine v njem za nevarnosti, ki vas ogrožajo v vsakdanjem življenju: požar, vihar, toča, izliv vode, vlom, poplave, potres in podobno.
  • Dodatno lahko zavarujete tudi družinske člane, hišne ljubljenčke, pomožne in kmetijske objekte, glasbila, medicinske pripomočke in še kaj. In to vse na eni polici.

Prednosti zavarovanja PaketDom

  • Po oceni Zavarovalniškega monitorja so naše stranke že vrsto let med najbolj zadovoljnimi v primerjavi z drugimi slovenskimi zavarovalnicami.
  • Izbirate lahko med tremi pripravljenimi paketi - Osnovnim, Ekskluzivnim ali Premium in znotraj njih lahko posamezna zavarovalna kritja prilagodite svojim potrebam. V izbrani paket lahko vključite tudi dodatna kritja in dodatne predmete zavarovanja ter dodatna zavarovanja - 24 urno domsko asistenco, odgovornost zasebnika, z možnostjo kritja  na območju vsega sveta in z zavarovalno vsoto do 1.000.000 EUR.
  • Naše cene so konkurenčne, ponujamo pa tudi številne dodatne popuste in ugodnosti.
  • Vsa zavarovanja na eni polici.

Zavarovanju lahko priključite družinsko nezgodno zavarovanje in zavarovanje pravne zaščite, če boste slučajno potrebovali odvetniške storitve.

Možnosti zavarovanja

V primeru uničenja ali poškodbe vaših nepremičnin in premičnin z zavarovanjem PaketDom omogočite hitro obnovo stanovanja, hiše ... Izbirate lahko med tremi paketi zavarovanja: Osnovni, Ekskluzivni in Premium, ki se med seboj razlikujejo glede na obseg kritij, vsakega od njih pa lahko še razširite s posameznimi dodatnimi kritji.

Svoje stanovanjske nepremičnine lahko zavarujete v okviru Premium paketa, svoje premičnine pa v okviru Ekskluzivnega. Izbira je prepuščena vam.

ZAVAROVANJE NEPREMIČNIN

V primeru uničenja ali poškodbe boste svoje stanovanje, hišo, kmetijo, počitniško hišo, garažo ali bazen hitro spet obnovili in uživali v svojem miru.

ZAVAROVANJE STANOVANJSKIH PREMIČNIN

Poleg stanovanjske opreme lahko zavarujte tudi izbrane predmete, vrednostne papirje, gotovino, dragocenosti in umetniške zbirke.

ZAVAROVANJE KMETIJSKIH NEPREMIČNIN IN PREMIČNIN

Zavarujete lahko živali, zalogo pridelkov in krmil, kmetijsko opremo, stroje, naprave in drugo mehanizacijo, ki so za uspešno delovanje kmetije izjemno pomembni.

ZAVAROVANJE ZA NEVARNOST POTRESA

Je vaš dom dovolj varen, da prenese močnejše potresne sunke? Zavarujte ga za nevarnost potresa.

Potrebujete pomoč pri izračunu ali sklenitvijo zavarovanja, prijavi škode mi smo pravi naslov za vas. Pokličite SVETOVALCA, oziroma obiščite eno izmed naših POSLOVALNIC.

Naši svetovalci